Home Living Photography Photography Spotlight

Photography Spotlight [August 10, 2011]

9294
7

Here are this weeks photograph’s for the Photography Spotlight [August 10, 2011].

Photo Courtesy of Debbie Rowe
Photo Courtesy of Debbie Rowe
Photo Courtesy of Jessica Siebert
Photo Courtesy of Taylor Siebert
Photo Courtesy of Taylor Siebert

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

7 COMMENTS

  1. Aino-Maija: olen kanssasi niiiiin samaa mieltä! Tietenkin jos joku saa kickinsä syömisen ja kilojen kontrollista niin ihan vapaasti, mutta minäkin olen mieluummin onnellinen kuin hoikka :)Ja nytkin pitäisi tuon mahan palautumisen kannalta varmasti terveelllisesti puputtaa vaikka porkkanaa, mutta väsyneenä se suklaa vain maistuu…

  2. WHAT?! He was in a plane crash? Oh my – that wouldn’t do my nerves any good either!!! Yes, let me know if your sister has any good stories as I’d love to read them!

  3. Joskus vuosi pari sitten katselin amerikkalaista dokumenttia, jossa lesbopari esitti hyvän kysymyksen: jos he olisivat valinneet suhteensa ja voisivat tunteilleen jotain, miksi he valitsisivat tällaisen parisuhteen jonka seurauksena heidät hylkäävät niin kirkko, vanhemmat, perhe kuin ystävätkin. Siksi toisekseen, mikäs oikeus ihmisellä on tuomita, eikös se mennyt niinkin että se joka tuomitsee, tuomitaan taivaassa? Kummallista logiikkaa uskovaisilta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.